Välkommen att kontakta ossFirma Fötter

Storgatan 21 233 31 Svedala
Tel. 0734 389848
www.firmafötter.se
www.facebook.com/firmafötter

GDPR 
Det står för General Data Protction och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj 2018. Den ersätter då den svenska personuppgiftslagen (PuL)
Här förklaras i korthet varför vi samlar in och hur vi behandlar dina personuppgifter.
Vi behöver dina kontaktuppgifter (adress, telefonnummer, och mailadress) bla. för att kunna komma i kontakt med dig vid sjukdom, ombokning, SMS påminnelser, bokningsbekräftelser etc. och för att du ska ha möjlighet att boka dina behandlingar själv på :
www.bokadirekt.se
För dig som använder remiss behöver vi dina identitetsuppgifter (namn, och personnummer) för att vi ska kunna registrera din behandling hos Region Skåne så att du får tillgodoräkna dig besöket i högkostnadsskyddet.
Ingen information sparas längre än nödvändigt. (den tid som styrs av bokföringslagar, behandlingsförsäkringar etc.) och ingen information lämnas vidare till tredje part.
Du har som kund rätt att kostnadsfritt beställa ett utdrag över personuppgifter som finns sparade om dig.
Du har även möjlighet att när du vill få all information som finns sparad om dig raderad. Dock måste du vara bered på att delar av servicen kring din bokning inte fungerar då.
Undrar du över något kring vår hantering av dina personuppgifter är du välkommen att fråga. Vill du veta med om GDPR finns info på:
www.datainspektinen.se 

Kontakta oss

© Copyright Firma Fötter